menu

Villa Luz

Over ons

Asti Lieve Jacobs

Geboren 26 maart 1952 in Helchteren. Gepensioneerd. Verpleegkundige, energie-therapeute, Reiki-master en masseuse. Houdt van levendig en empatisch gezelschap. Kan heel goed een huis gezellig maken. Houdt van boeddha-beelden en dreamcatchers. Fotografe. Lust alles, behalve broodpap, maar is meestal vegetariër. Checkt graag of je 'goeie' aderen hebt. Zorgt voor kippen, katten en honden en laat vlekken verdwijnen.

Asti doet fitness, laat asielhonden uit, speelt djembé, zingt in een plaatselijk koor en danst op zonnewendes. Asti is plus-moeder van Asha, kijkt graag TV en schiet bolletjes weg.

Ton Haarmans

Geboren 15 januari 1953 in Utrecht. Gepensioneerd. Voormalig webdesigner, photoshopper en lesgever grafische software. Einzelgänger, enigszins autistisch, sloddervos en vlekkenmaker. Schrijver van diepzinnige stukjes. Spellingsnazi. Houdt niet van komkommer en tomaten, wel van carajillo met '43' en tinto de verano. Kan een aardige nasi goreng op tafel zetten. Meestal vegetariër. Heeft last van zijn rug.

Ton heeft samen met anderen een boek van Robert Saltzman vertaald in het Nederlands en heeft een eigen website. Hij probeert een klein chemisch lab op te bouwen voor het laten groeien van kristallen en doet aan land-art. Ton is vader van Asha, kijkt graag TV en prutst urenlang op zijn computer.

wij in infrarood